Fanshop
Fanshop

JEUGDPROJECT NIEUW LEVEN INGEBLAZEN

Het Feyenoord Jeugdproject is rond de afgelopen wedstrijd tegen De Graafschap nieuw leven ingeblazen. Doel van dit project speciaal voor de Amateur-partners is om kinderen tot en met twaalf jaar kennis te laten maken met Feyenoord, waarbij het thema Hand in Hand Kameraden centraal staat.Feyenoord nodigde voor het eredivisieduel honderden jeugdleden van SEV uit Leidschendam, Ulftse Boys, sv Zwolsche Boys en vv Waddinxveen uit. Tijdens het duel in De Kuip deden de kinderen van de vier verenigingen een wedstrijd wie Feyenoord zo origineel mogelijk kon aanmoedigen. Deze werd gewonnen door vv Waddinxveen, waardoor zij een ingelijst en gesigneerd Feyenoord-shirt en twee wedstrijdballen mee naar huis konden nemen.

Twee weken voor de wedstrijd hebben de jonge voetballers een flyer gekregen met algemene informatie over de club. Bovendien is er naar de verenigingen waarbij zij zijn aangesloten een dvd gestuurd over onder meer de historie en de achtergronden van Feyenoord.

Na het wedstrijdbezoek wil Feyenoord graag weten hoe de kinderen hun bezoek aan De Kuip hebben ervaren. Alle deelnemers ontvangen daarom persoonlijke post van Feyenoord en via de website van Feyenoord kan een vragenlijst worden ingevuld. Na elke bezochte wedstrijd verloot Feyenoord onder de inzenders een aantal leuke prijzen.Naast de wedstrijd tegen De Graafschap worden er bij nog vier andere duels dit seizoen jeugdleden van Amateur-partners uitgenodigd. Feyenoord hoopt per wedstrijd duizend tot 1.500 kinderen te kunnen verwelkomen.