Fanshop
Fanshop

SPECIAL MICHAEL MOLS IN FEYENOORD TV

Feyenoord TV zendt zaterdag een special uit over Michael Mols. De aanvaller, die vrijdag de groepstraining hervatte na een maand buitenspel te hebben gestaan met een hamstringblessure, is het middelpunt in een uitzending die een zeer divers karakter zal hebben.

Mols komt zelf uitvoerig aan het woord over zijn periode bij Feyenoord, ondersteund met onder meer beelden van zijn medische keuring en contractondertekening bij zijn komst naar De Kuip. Daarnaast zijn er talloze doelpunten van de technische aanvaller te zien, evenals een bijzondere kans die hij net niet wist te verzilveren in Rotterdam.

Feyenoord TV reisde ook af naar Amsterdam, waar het samen met Mols op bezoek ging bij amateurvereniging Sloterdijk. Hier trof Mols een elftal vol vrienden, die net bezig waren aan een ´zware´ trainingsavond. Mols schoof na afloop aan en had ook nog een verrassing voor de voetballers…


FEYENOORD | TV wordt zaterdag uitgezonden op het nieuwe voetbalkanaal Eredivisie Live om 17:20 uur. Daarnaast is het op TV Rijnmond te zien om 18:30 uur.