Fanshop
Fanshop

FEYENOORD ZET VOET OP TURKSE BODEM

Feyenoord is zondagmiddag volgens schema omstreeks drie uur Nederlandse tijd (vier uur plaatselijke tijd) geland op de luchthaven van Antalya in Turkije, voor een trainingskamp van een week. Vandaar nam de selectie de bus naar het spelershotel in Belek. Daar staat maandagochtend de eerste krachttraining op het programma. Maandagmiddag wordt de eerste veldtraining afgewerkt.
De selectie zal tijdens de trainingsweek twee oefenwedstrijden spelen. De eerste is komende woensdag om half drie bij het spelershotel. Gençlerbirligi, dat vijftiende staat in de hoogste Turkse divisie, is dan de tegenstander. Zaterdag wordt de tweede wedstrijd gespeeld. Tegenstander en tijdstip zijn nog niet bekend.Feyenoord is met 24 spelers neergestreken in Belek. Onder hen onder meer Kevin Hofland, Tim de Cler, Serginho Greene en Jon Dahl Tomasson, die allen terugkomen van een blessure.

De volledige selectie:

Doel: Henk Timmer en Rob van Dijk.

Verdediging: Dwight Tiendalli, Theo Lucius, Kevin Hofland, Timothy Derijck, André Bahia, Tim de Cler, Serginho Greene en Kevin Wattamaleo.

Middenveld: Georginio Wijnaldum, Leroy Fer, Giovanni van Bronckhorst, Kelvin Leerdam, Karim El Ahmadi en Luigi Bruins.

Aanval: Roy Makaay, Andwélé Slory, Michal Janota, Kermit Erasmus, Jon Dahl Tomasson, Diego Biseswar, Luis Pedro en Michael Mols.