Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

ZON SCHIJNT WEER VOOR FEYENOORD

Feyenoord heeft woensdagochtend in Belek zonder problemen de training weer kunnen hervatten. Terwijl het een dag eerder nog zo hard regende dat de bowlingbaan in het spelershotel onder water kwam te staan en een juwelierswinkel in de buurt moest worden ontruimd, werd er woensdag gewoon onder een strakblauwe hemel getraind. Het veld bleek bovendien wonderwel hersteld van de stortvloed van een dag eerder, waardoor er onder optimale omstandigheden een ontspannen training werd afgewerkt.


Het contrast tussen de dinsdag en de woensdag werd nog het meest treffend weergegeven door Gerard Meijer. Probeerde de verzorger dinsdag nog tevergeefs om enigszins droog te blijven onder de bomen langs het trainingsveld: woensdag kwam hij met een grote zonnebril op zijn hoofd en een stralende glimlach op zijn gezicht het sportcomplex opgelopen.



Voor de selectie stond, met het oog op de wedstrijd van woensdagmiddag tegen Gençlerbirligi, een rustige training van ongeveer een uur op het programma. Hierbij werd de groep in tweeën gesplitst. Het ene deel speelde een partijspel op een klein veld, terwijl de andere groep onder leiding van Leon Vlemmings verschillende afwerkvormen deed.



Tim de Cler, Kevin Hofland en Serginho Greene trainden evenals voorgaande dagen deels apart van de groep. Het is niet waarschijnlijk dat zij woensdagmiddag in actie zullen komen tijdens de eerste wedstrijd van het trainingskamp. Jon Dahl Tomasson werkte andermaal met fysiotherapeut Jan Hermans aan zijn herstel. De Deen zal het duel van woensdagmiddag in ieder geval aan zich voorbij moeten laten gaan. Theo Lucius beleefde de training woensdag voor het grootste deel vanaf de kant, maar zal wel in actie kunnen komen tegen Gençlerbirligi.