Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

TIENDALLI TERUG BIJ GROEPSTRAINING

Dwight Tiendalli heeft dinsdagmiddag tijdens de eerste groepstraining na terugkomst uit Turkije volledig meegetraind. De verdediger moest afgelopen zaterdag tijdens het in Belek gespeelde oefenduel met Neftci Baku nog voortijdig naar de kant na een tik op zijn enkel, maar is inmiddels weer volledig inzetbaar. Gertjan Verbeek trainde op het bijveld naast De Kuip met een groep van 22 spelers.



Georginio Wijnaldum liet zich ook weer buiten zien. De middenvelder werkte onder begeleiding van fysiotherapeut René Dannenberg individueel aan het herstel van een teenbreuk, die hij op tweede kerstdag in de wedstrijd tegen NAC Breda heeft opgelopen. Het herstel van de blessure verloopt voorspoedig, maar de teen is nog niet volledig belastbaar.



Jon Dahl Tomasson, Tim de Cler en Kevin Wattamaleo trainden ook apart van de groep. Het drietal deed dit samen met conditie- en hersteltrainer Bjorn Rekelhof. De Cler zit in de eindfase van de revalidatie van een hamstringblessure en de verwachting is dat de verdediger in de loop van de week deels de groepstraining kan hervatten. Dat laatste geldt ook voor Wattameleo, die kampt met lichte liesklachten.



Denny Landzaat liet zich dinsdag ook weer zien op het trainingsveld. De middenvelder revalideerde de voorbije weken extern van een hamstringblessure en deed op het bijveld naast De Kuip diverse testen. Landzaat doorstond deze goed en hij zal waarschijnlijk in de loop van de week deels weer aansluiten bij de groepstraining.