Fanshop
Fanshop

WIJNALDUM EN DE CLER TRAINEN VOLLEDIG MET GROEP MEE

Georginio Wijnaldum en Tim de Cler hebben zondagochtend een volledige groepstraining afgewerkt. Zij deden dit met het beloftenelftal van trainer Alex Pastoor. Op de trainingsvelden van sportcomplex Varkenoord trainden ook Jon Dahl Tomasson en Denny Landzaat grotendeels met deze groep mee. Beide middenvelders lieten alleen het afsluitende partijspel aan zich voorbij gaan.

Wijnaldum brak op tweede kerstdag in de wedstrijd tegen NAC Breda zijn teen en kwam sindsdien niet meer in actie. De Cler viel eind november in de uitwedstrijd tegen Vitesse in de slotfase uit met een hamstringblessure en speelde daarna geen wedstrijden meer voor Feyenoord.

Pastoor liet zijn groep, waar verder onder meer ook Serginho Greene, Michael Mols en Rob van Dijk deel van uit maakten, naast het partijspel ook een afwerkoefening en een positiespel doen. Kevin Wattamaleo trainde met conditie- en hersteltrainer Bjorn Rekelhof individueel aan zijn herstel. De verdediger kampt met lichte liesklachten.

Leon Vlemmings kwam met de spelers die afgelopen vrijdag tegen sc Heerenveen aan de aftrap verschenen een half uur later aan op Varkenoord. De interim-hoofdcoach liet zijn spelers onder meer afwerken op Henk Timmer, een partij voetvolley doen en een positiespel afwerken. Maandagochtend staat de laatste training op het programma, alvorens Feyenoord dinsdagavond in De Kuip de cruciale bekerwedstrijd tegen sc Heerenveen speelt.