Fanshop
Fanshop

SOCCERCAMP DEZE ZOMER NAAR ITALIË

Feyenoord organiseert deze zomer als eerste voetbalclub in Nederland een SoccerCamp in het buitenland. Nederlandse kinderen die eind juli op vakantie zijn aan het Gardameer in Italië, kunnen meedoen aan een vierdaags voetbalkamp. Tijdens de voorjaars-, mei- en zomervakantie worden er ook SoccerCamps door het hele land gehouden.
Het Feyenoord SoccerCamp is een speciaal voetbalkamp waar kinderen twee keer per dag gaan trainen. Er wordt getraind op de echte ‘Feyenoord-manier’, net zoals het eerste elftal traint. De echte voetbaltechniek leren kinderen van trainers die zelf bij Feyenoord gevoetbald hebben. Hoofdtrainer van de SoccerCamps is Ben Wijnstekers: oud-speler van Feyenoord en het Nederlands Elftal.

Het Feyenoord SoccerCamp heeft een dagvullend programma; dat houdt in dat deelnemers om 9:30 uur beginnen en om 16:30 uur weer naar huis gaan (opvang voor en na de training is mogelijk). Na een vermoeiende dag slapen de deelnemers thuis. Ouders zijn natuurlijk welkom om te komen kijken tijdens de trainingen.

Feyenoord trainde in 2008 ruim vijfduizend kinderen op deze manier en alle kinderen en hun ouders waren hier erg enthousiast over.

Meer informatie over de Feyenoord SoccerCamps, waaronder data en tarieven, zijn te vinden op www.feyenoordontour.nl.