Fanshop
Fanshop

WILLEM II KOMT TE VROEG VOOR TOMASSON EN LANDZAAT

Jon Dahl Tomasson en Denny Landzaat moeten de komende wedstrijd tegen Willem II nog aan zich voorbij laten gaan. De twee zullen maandag naar alle waarschijnlijkheid hun rentree maken in de wedstrijd van Jong Feyenoord tegen Jong FC Groningen. Dat maakte Leon Vlemmings vrijdag bekend tijdens het wekelijkse persmoment.
Voor Serginho Greene en Tim Vincken komt de wedstrijd van Jong Feyenoord nog te vroeg. De twee volgen hetzelfde traject als Landzaat en Tomasson, alleen zullen zij het duel van maandag nog aan zich voorbij laten gaan.

Voor de komende wedstrijd tegen Willem II zullen de selectie en de basisopstelling ongewijzigd zijn ten opzichte van het afgelopen duel met sc Heerenveen. Dit betekent onder meer dat Tim de Cler weer op de bank begint, nadat hij tegen Heerenveen voor het eerst sinds het herstel van zijn hamstringblessure weer bij de selectie zat.

‘Tim moet laten zien dat hij beter is dan het team dat er nu staat’, zegt Vlemmings. ‘Ik ben blij dat hij er weer bij is en geloof in zijn potentie, maar net als iedereen moet hij een plaats in de basis verdienen.’ Mocht De Cler zaterdag niet in actie komen tegen Willem II, dan is de kans groot dat hij twee dagen later met de beloften meegaat naar Groningen. ‘Hij moet vlieguren maken’, aldus Vlemmings.