Fanshop
Fanshop

FEYENOORD REKENT WEER OP POSITIEVE STEUN LEGIOEN

Zaterdagavond ontmoet Feyenoord het Tilburgse Willem II. Zoals dit seizoen gebruikelijk wordt de wedstrijd in een bijna uitverkocht stadion gespeeld. Club en gemeentelijke autoriteiten roepen alle bezoekers op om Feyenoord weer hartstochtelijk te steunen, maar na het laatste fluitsignaal niet rond het stadion te blijven hangen.
MIS NIETS, KOM OP TIJD
In verband met de verwachte drukte adviseert Feyenoord alle bezoekers op tijd naar het stadion te komen. Ook wordt u aangeraden zoveel mogelijk gebruik te maken van het openbaar vervoer. Houd rekening met de reistijd en voorkom het missen van de minuut stilte en de aftrap door vroegtijdig naar het stadion af te reizen.

STEUN DE CLUB, MAAR HOUD HET LEUK
Feyenoord heeft er uiteraard begrip voor dat de mindere resultaten van het eerste elftal de nodige emoties oproepen. Het na afloop van de wedstrijd verzamelen van groepen supporters rondom het Maasgebouw is echter een gewoonte aan het worden. Dat heeft tezamen met de recente gebeurtenissen rondom de club de nodige impact op overige supporters, sponsoren, spelers, staf en officials en niet te vergeten op de omliggende bedrijven en de woonwijk.

Zowel de club als de lokale autoriteiten vinden dit een zeer onwenselijke situatie en verzoeken eenieder daarom om het gezonde verstand te laten zegevieren en na afloop van het duel met Willem II het stadionterrein en omgeving zo snel mogelijk te verlaten, zodat geen onveilige situatie ontstaat. De politie heeft inmiddels laten weten dat het blijven hangen met groepen personen op de openbare weg niet zal worden toegestaan.

Indien er toch door groepen supporters gaan verzamelen op de openbare weg (samenscholing) rondom het stadion zal hier strikt tegen opgetreden worden.

Feyenoord vraagt alle supporters daarom om net als afgelopen dinsdag weer alle frustraties om te zetten in vocale steun voor het elftal.