Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

VVOR WINT AANMOEDIGINGSPRIJS JEUGDPROJECT

De jeugdafdeling van de Rotterdamse voetbalvereniging VVOR heeft de aanmoedigingsprijs van het Feyenoord Jeugdproject gewonnen. De tientallen jeugdleden van de zaterdagtweedeklasser moedigden Feyenoord afgelopen zaterdag tijdens de wedstrijd tegen Willem II op de meest orginele manier aan. Als prijs krijgt de amateurvereniging een ingelijst en door de spelers van Feyenoord gesigneerd shirt en twee wedstrijdballen opgestuurd.
Het eredivisieduel werd zaterdag in De Kuip door ruim tweeduizend leden van Amateur-partners van Feyenoord bijgewoond. Onder hen zo’n 1.700 kinderen, die onder meer de opdracht kregen om Feyenoord op een positieve manier aan te moedigen. Tijdens de wedstrijd tegen de Tilburgers waren zij meerdere malen duidelijk hoorbaar met hun aanmoedigingen.

Twee weken voor de wedstrijd hadden de jonge voetballers een flyer gekregen met algemene informatie over de club. Bovendien is er naar de verenigingen waarbij zij zijn aangesloten een DVD gestuurd over onder meer de historie en de achtergronden van Feyenoord.

Na het wedstrijdbezoek wil Feyenoord graag weten hoe de kinderen hun bezoek aan De Kuip hebben ervaren. Alle deelnemers ontvangen daarom persoonlijke post van Feyenoord en via de website van Feyenoord kan een vragenlijst worden ingevuld. Na elke bezochte wedstrijd verloot Feyenoord onder de inzenders een aantal leuke prijzen.