Fanshop
Fanshop

VOORBESCHOUWING DUEL MET NEC IN FEYENOORD TV

Feyenoord TV beschouwt vrijdag uitvoerig voor op de competitiewedstrijd van komende zondag tussen NEC en Feyenoord. In Nijmegen coacht de komende zomer naar Feyenoord overstappende Mario Been voor het laatst dit seizoen een wedstrijd tegen zijn nieuwe club. Been werkte in het verleden als trainer van Excelsior met Luigi Bruins en Andwélé Slory en beide spelers laten hun licht schijnen over de wedstrijd in Nijmegen en hun eerdere samenwerking met de toekomstige trainer van Feyenoord.

Daarnaast sprak Peter Houtman ook met supporters over de ontmoeting met NEC en de komst van Been naar Rotterdam. Gerard Meijer haalt op zijn beurt herinneringen op aan eerdere ontmoetingen tussen beide ploegen, terwijl er verder ook de nodige doelpunten van vroegere edities te zien zijn.

Tot slot een reportage over Jong Feyenoord tegen Jong Ajax. Het elftal van Alex Pastoor won donderdagavond in De Kuip overtuigend met 2-0 van de Amsterdammers en plaatste zich zodoende voor de kwartfinale van het bekertoernooi. Feyenoord TV bracht de wedstrijd in beeld en sprak na afloop met de doelpuntenmakers Luis Pedro en Jordao Pattinama. Verder volgde het een aantal Deense trainers, die deze week meelopen op Varkenoord en het bekerduel analyseerden.


FEYENOORD | TV wordt dagelijks uitgezonden op het nieuwe voetbalkanaal Eredivisie Live om 18:20.