Fanshop
Fanshop

PIQUE BIJ WEDSTRIJDSELECTIE TEGEN SPARTA

Lorenzo Pique zal woensdagavond tijdens de stadsderby tussen Feyenoord en Sparta Rotterdam deel uit maken van de wedstrijdselectie. Ten opzichte van de eerste achttien spelers tegen NEC neemt de centrale verdediger de plaats in van de geblesseerde Giovanni van Bronckhorst. Pique speelde tot voor kort in het A1-elftal van trainer Jean Paul van Gastel en maakte onlangs zijn debuut in een wedstrijd van Jong Feyenoord. De wedstrijd tegen Sparta is voor hem zijn eerste duel bij het eerste elftal.
André Bahia zal er tegen de Kasteelclub nog niet bij zijn. De Braziliaan is momenteel vanwege privé-omstandigheden in zijn vaderland en zal naar verwachting tegen het einde van de week terugkeren in Rotterdam. Bahia vertrok zondagochtend naar Brazilië en miste zodoende eerder al de ontmoeting met NEC.

Feyenoords coach Leon Vlemmings kan tegen Sparta niet beschikken over een groot aantal spelers. Naast Van Bronckhorst en Bahia zijn wegens blessures ook Denny Landzaat, Tim de Cler, Theo Lucius, Jonathan de Guzman, Ron Vlaar, Serginho Greene, Tim Vincken en Kevin Wattamaleo niet inzetbaar.