Fanshop
Fanshop

LEGIOENPASHOUDERS KIEZEN BESTUURDER

Alle Legioenpashouders konden zich tot 18 januari beschikbaar stellen voor de bestuursfunctie van de Stichting Het Feyenoord Legioen. Het huidige bestuur van die stichting heeft aan de hand van een profielschets uit alle reacties vijf kandidaten genomineerd die in aanmerking komen om het bestuur van de Stichting Het Feyenoord Legioen te complementeren.

De vijf kanshebbers motiveren op de site van Het Legioen kort waarom zij naast Eric Gudde (algemeen directeur) en Boudewijn Poelmann (commissaris) in het bestuur plaats zouden moeten nemen. Legioenpashouders bepalen wie de bestuursfunctie uiteindelijk krijgt toebedeeld. Zij kunnen stemmen tot en met 22 februari. De persoon met de meeste stemmen zal daarna aangesteld worden als bestuurder.

Vervolgens wordt de verkiezing voor de bestuurder van de Stichting Continuïteit, een van de belangrijkste organen binnen Feyenoord, opgestart. Voor meer informatie over het stemrecht van Legioenpashouders kijkt u hier.

Wilt u ook gebruik maken van het stemrecht, maar bent u nog geen Legioenpashouder? Meld u dan nu aan. U maakt dan tevens kans om samen met twaalf vrienden als VIP naar een thuiswedstrijd van Feyenoord te gaan.