Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

VLEMMINGS MET UITGEDUNDE GROEP OP TRAININGSVELD

Leon Vlemmings heeft woensdagmiddag met een uitgedunde selectie een training afgewerkt op sportcomplex Varkenoord. De oefenmeester moest vanwege interlandverplichtingen een aantal spelers missen en stond in de aanloop naar de klassieker tegen Ajax van komende zondag uiteindelijk met negen veldspelers en twee keepers op het veld. Een van de spelers was Jon Dahl Tomasson, die afzegde voor het Deense nationale elftal en in plaats daarvan de hele week met de selectie meetraint.

Henk Timmer bevindt zich in Tunesië waar hij deel uitmaakt van de selectie van het Nederlands elftal dat woensdagavond voor een oefenwedstrijd aan zal treden tegen het Afrikaanse land. Georginio Wijnaldum, Leroy Fer en Luis Pedro zijn met het Nederlands elftal voor spelers onder 19 jaar op pad, dat woensdagmiddag een oefenduel met de leeftijdsgenoten van België speelt.

Vlemmings liet de in Rotterdam achtergebleven spelers onder meer een positiespel en een voetvolley-toernooi spelen. Patrick Lodewijks nam op zijn beurt de doelmannen Rob van Dijk en Darley onder handen.