Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

ISOUFI SCOORT VOOR ORANJE ONDER 17

Shabir Isoufi heeft donderdag eenmaal doelgetroffen in een wedstrijd van het Nederlands elftal voor spelers onder de zeventien jaar tegen hun leeftijdsgenoten van Turkije. De openingstreffer van de Feyenoorder was niet voldoende voor de winst, want na een 2-0 voorsprong voor het elftal van bondscoach Albert Stuivenberg kwamen de Turken in de slotfase terug tot 2-2.
Naast Isoufi verschenen namens Feyenoord ook Stefan de Vrij, Osama Rashid en Luc Castaignos aan de aftrap. De doelpuntenmaker werd in de rust vervangen, zijn clubgenoten speelden in het Spaanse La Manga heel de wedstrijd. De wedstrijd tegen de Turken was de derde tijdens een oefentoernooi. Eerder werd met 2-2 gelijkgespeeld tegen Noorwegen en met 0-4 verloren van Tsjechië.

Onder 17 speelt begin maart nog één oefenwedstrijd tegen Hongarije. Daarna wachten Luxemburg, Azerbeidjan en Kroatië in het beslissende EK-kwalificatietoernooi. Alleen de winnaar van die poule plaatst zich voor het eindtoernooi. Duitsland is van 6 tot en met 19 mei gastheer van het Europees kampioenschap.