Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

DE KUIP GEOPEND TIJDENS MUSEUMNACHT

De Kuip zal op zaterdag 7 maart voor de eerste maal een van de te bezoeken locaties zijn tijdens de jaarlijkse Rotterdamse Museumnacht. Tijdens deze nacht hebben bezoekers vanaf 20:00 uur de mogelijkheid om deel te nemen aan een uitgebreide avondrondleiding door De Kuip met als absoluut hoogtepunt een bezoek aan het Feyenoord Museum. De Kuip is tijdens de Museumnacht te bezoeken met een passe-partout. Deze is onder meer verkrijgbaar in De Kuip, bij de balie Rondleidingen op de eerste verdieping van het Maasgebouw.
Tijdens de Museumnacht is De Kuip vanuit het centrum bereikbaar met de Museumnachtbus tot halte Nieuwe Luxor. Vanaf daar ga je met de Museumnachtboot richting De Kuip. De boot vaart tussen Las Palmas, het Westelijk Handelsterrein, Villa Zebra en De Kuip. Het Rotterdams Wijktheater geeft de overtocht met de Museumnachtboot een theatrale invulling.
 
Op vertoon van een passe-partout kunnen bezoekers met de Museumnachtbus en Museumnachtboot overal gratis komen. Alle Museumnachtlocaties zijn makkelijk te vinden en duidelijk te herkennen aan de speciale bushaltes: de Colormarkers. Deze verlichte paaltjes zorgen ervoor dat de haltes van de Museumnachtbus niet te missen zijn.
 
Prijzen passé-partout Museumnacht:
- Voorverkoop: € 12,-
- Prijs met CJP: € 10,-
- Rotterdampas: € 7,50 (met coupon)
- Op de avond zelf: € 15,- (€ 13,- met CJP, kaarten beperkt verkrijgbaar)
 
Kijk voor meer informatie op www.rotterdamsemuseumnacht.nl.