Fanshop
Fanshop

NIEUWE FEYENOORD MAGAZINE VERSCHENEN

Het nieuwe Feyenoord Magazine zal een dezer dagen op de mat vallen bij de supporters die zich hebben aangesloten bij Het Legioen. In het tweede nummer van het jaar staat onder meer een groot verhaal over de interim-trainers die Leon Vlemmings voorgingen bij Feyenoord. Verder een interview met Dwight Tiendalli, over onder meer zijn karakter en de manier waarop hij zich terugknokte bij Feyenoord.
Verder in het februari-nummer: een bezoek aan Ron Vlaar die revalideert in Zeist nadat hij aan het begin van dit seizoen geblesseerd raakte aan zijn knie, een portret van oud-speler René Notten, die in 1995 op 45-jarige leeftijd overleed, het interview van de maand met Jong Feyenoord-trainer Alex Pastoor, een overzicht van vier talenten van Feyenoord die momenteel verhuurd zijn aan clubs in de eerste divisie en een dubbelinterview met vader en zoon Henk en Clint van Stee.

Feyenoord Magazine maakt onderdeel uit van de campagne ‘Het Legioen’, die supporters de mogelijkheid geeft om zich officieel aan de club te verbinden. Elke supporter die zich aanmeldt krijgt niet alleen elf keer per jaar Feyenoord Magazine thuis gestuurd, maar ook diverse voordelen en stemrecht.

Klik hier voor een preview van het Feyenoord Magazine van februari.