Fanshop
Fanshop

EL AHMADI ZONDER PROBLEMEN TERUG OP TRAINING

Karim El Ahmadi heeft donderdagochtend op Varkenoord volledig met de groep meegetraind. De middenvelder moest het trainingsveld woensdagmiddag nog voortijdig verlaten na een tik op zijn scheenbeen, maar maakte een dag later zonder problemen de training vol. Zodoende lijkt meespelen in de wedstrijd tegen Vitesse van komende zondag geen probleem.

Na diverse oefenvormen sloot Leon Vlemmings zijn training af met een aantal felle partijvormen, waarbij hij zijn selectie opdeelde in vier teams. Rob van Dijk en keeperstrainer Patrick Lodewijks verdedigden tijdens deze wedstrijden allebei een doel. Lodewijks nam hiermee de plaats in Henk Timmer. De doelman trainde donderdag binnen in De Kuip.

Net als voorgaande dagen werd de training op Varkenoord vanwege de schoolvakanties druk bezocht door supporters. Na afloop jaagden enkele tientallen schoolkinderen op handtekeningen van hun favoriete spelers en gingen zij met hen op de foto. Onder meer Serginho Greene, Leroy Fer, Dwight Tiendalli en Diego Biseswar gingen als laatste van het veld, nadat zij nog enige tijd voor zichzelf verder hadden getraind.