Fanshop
Fanshop

POELMANN UIT RAAD VAN COMMISSARISSEN

Boudewijn Poelmann treedt op eigen verzoek terug als lid van de Raad van Commissarissen van Feyenoord Rotterdam NV, waarvan hij sinds medio 2007 lid was. De Raad van Commissarissen dankt Boudewijn voor zijn geweldige inzet, inbreng en betrokkenheid.
Als reden voor zijn terugtreden noemt Poelmann verschil van inzicht en zijn drukke werkzaamheden. 'Het liefst zou ik elke dag in het stadion zijn; elke dag mee helpen om Feyenoord weer terug te brengen op de plek waar het thuis hoort. Ik blijf uiteraard zeer betrokken bij Feyenoord. Het is en blijft ook mijn club. Daar heb je er maar één van in je leven', aldus Poelmann. 

Dick van Well, voorzitter van de Raad van Commissarissen, roemt de kritische houding van Poelmann. 'Hij was als geen ander in staat om zowel de overige leden van de Raad van Commissarissen als de directie constant te prikkelen om te zoeken naar steeds weer nieuwe wegen om Feyenoord, met name commercieel en financieel, verder te brengen. Ik ben blij dat Boudewijn als sponsor en investeerder bij Feyenoord betrokken blijft en dat hij heeft toegezegd ons kritisch te zullen blijven volgen.'  

De Raad van Commissarissen beraadt zich nog op de opvolging van Poelmann.