Fanshop
Fanshop

FEYENOORD LEGT TOUZANI VAST

Soufiane Touzani, de beroemde baltovenaar uit Rotterdam, zal zijn opwachting maken bij Feyenoord. De straat- en zaalvoetballer zal tijdens het Feyenoord Voetbalpark met zijn Freestyle en Ground moves het publiek laten duizelen.
Soufiane Touzani werd bekend na een klus voor een bekende fabrikant van computergames. Ook werd hij vorig jaar gevraagd hals over kop naar Milaan te vertrekken voor de presentatie van Ronaldinho in een volgepakt San Siro. ‘2Zani’, zoals zijn bijnaam luidt, mocht op een podium zijn kunsten vertonen. Ronaldinho sprak vol lof over de trucs en bewegingen van de Nederlandse voetbalacrobaat.

 

Hij wordt door velen gezien als dé voetbalartiest van Nederland. ‘Ik wil jongens op een positieve manier stimuleren om ook in eigen tijd te voetballen. Dus niet alleen tijdens de gymlessen of op hun club, maar ook op het grasveld en op pleintjes’, aldus de 22-jarige Rotterdammer.
 
Het Feyenoord Voetbalpark zal plaatsvinden van 11:00 uur tot 17:00 uur op zondag 29 maart, in en rondom De Kuip en is vrij toegankelijk voor iedereen. De Rotterdamse club wil op deze manier de deelnemers een onvergetelijke en sportieve dag bezorgen. Kinderen tot en met 14 jaar kunnen mee doen aan de activiteiten, als zij in het bezit zijn van een stempelkaart. Voor het aanvragen van de stempelkaart en meer informatie omtrent het evenement kunnen geïnteresseerden terecht op deze link . De deelnemers krijgen na elke voetbalactiviteit een stempel en als deze vol is, krijgen ze een mooie verrassing.De bezoekers kunnen op deze dag deelnemen aan elf voetbalactiviteiten rondom De Kuip. Zo kan men proberen het snelste schot van de dag af te vuren, zo snel mogelijk met een bal door een parcours te dribbelen en staat er een Toyota klaar waarbij deelnemers een poging kunnen wagen om de bal in de achterbak te schieten. Bij de Feyenoord Quiz wordt getest hoeveel de kleine supporters van de club en haar geschiedenis afweten.
 
War Child, het goede doel dat zich inzet voor kinderen in oorlogsgebieden, zal ook een activiteit met de titel ‘Laat een kindsoldaat niet schieten’ verzorgen. Onder het motto ‘Spelen voor toekomst’ werkt Feyenoord sinds dit jaar samen met War Child.