Fanshop Tickets
; Fanshop Tickets

LEGIOENPASHOUDERS ONTVANGEN KORTING OP SEIZOENKAART

Supporters die zich hebben aangesloten bij Het Legioen, ontvangen € 15,- korting op de aanschaf van een seizoenkaart voor seizoen 2009/2010. Deze korting geldt ook voor seizoenkaarthouders die zich bij de verlenging van hun seizoenkaart direct bij Het Legioen aanmelden of dit direct via de site doen.
De korting wordt bij de incasso van de seizoenkaart automatisch verrekend. Naast de korting op de seizoenkaart ontvangen Legioenpashouders ook elf keer per jaar het Feyenoord Magazine, een unieke Legioenpas, een jaarlijks seizoengeschenk, stemrecht, korting in de Feyenoord FanShops en vele andere voordelen.

De contributie voor Het Legioen bedraagt € 40,- per seizoen. Seizoenkaarthouders betalen slechts € 30,- en jongeren en senioren € 20,-. Dit bedrag verdient u dus voor een groot deel al weer terug met de korting op uw seizoenkaart.

Wilt u ook profiteren van de korting op uw seizoenkaart, maar bent u nog niet aangesloten bij Het Legioen? Meld u dan snel aan via de site! U maakt dan bovendien kans om met 12 vrienden als VIP naar een thuiswedstrijd van Feyenoord te komen.