Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

FELLE TRAINING OP VARKENOORD

Leon Vlemmings moest het donderdagochtend tijdens de groepstraining stellen zonder Diego Biseswar en Tim de Cler. Beide spelers werkten een individueel programma af, na tijdens de training op woensdag een tik op hun knie te hebben gehad. Andwélé Slory nam wel deel aan de groepstraining. De aanvaller trainde woensdag nog individueel.


De training van donderdagochtend was allang ten einde, toen Luigi Bruins, Serginho Greene, Dwight Tiendalli en Kelvin Leerdam nog druk in de weer waren met het opruimen van de ballen. Het viertal was als laatste geëindigd tijdens een minitoernooi vier tegen vier en moest als ‘straf’ de ballen opruimen. Dat was een hele klus, want hun medespelers hadden even daarvoor de ballen alle kanten op geschoten.



Op Varkenoord werd de training gadegeslagen door enkele tientallen belangstellenden, waaronder Jan Peters. De oud-Feyenoorder stond net als een week eerder aan de rand van het trainingsveld. Peters volgde hetgeen op veld gebeurde kritisch en sprak met Peter Houtman, de man die hij bij zijn komst naar Feyenoord opvolgde in de spits. ‘Toevallig moest ik in Rotterdam zijn’, zei Peters. ‘En dan vind ik het altijd leuk om even langs te gaan.’