Fanshop
Fanshop

DE CLER MOET DUEL MET NAC LATEN SCHIETEN

Leon Vlemmings kan zondag in de uitwedstrijd tegen NAC Breda niet beschikken over Tim de Cler. De linkervleugelverdediger heeft woensdagmiddag tijdens de training een tik op zijn knie gekregen en moet daardoor de wedstrijd tegen de Bredanaars aan zich voorbij laten gaan. Het meespelen van Diego Biseswar is afhankelijk van hoe hij de afsluitende zaterdagtraining doorstaat. De aanvaller moest vanwege een bloeduitstorting onder zijn knie de groepstrainingen op donderdag en vrijdag nog aan zich voorbij laten gaan.
‘Op basis van hoe hij er vandaag voorstaat, verwacht ik dat Biseswar morgen weer aansluit’, zei Leon Vlemmings vrijdagmiddag in De Kuip. Mocht de aanvaller zondag niet inzetbaar zijn tegen NAC, zal zijn positie in de wedstrijdselectie ingenomen worden door Jordao Pattinama. Naar alle waarschijnlijkheid keert Andwélé Slory in dat geval terug in de basisopstelling.

Naast De Cler kan Vlemmings in elk geval ook geen beroep doen op Jonathan de Guzman, Ron Vlaar, Tim Vincken en Denny Landzaat. Laatstgenoemde heeft vrijdagochtend op Varkenoord de groepstraining hervat.