Fanshop
Fanshop

TE KOOP: TOYOTA VAN TOMASSON

Supporters die de auto van een Feyenoorder willen kopen, kunnen vanaf deze week terecht op een speciale website van Feyenoords autosponsor Toyota. Vanaf het eind van het seizoen beschikt Toyota over een ruim aanbod van één jaar oude occasions, die zijn bereden door de spelers en personeelsleden van Feyenoord.
Jon Dahl Tomasson nam afgelopen week al een voorschot op de verkoop van de Feyenoord-auto’s, door bij Toyota Spiering in Rotterdam een nieuwe auto voor volgend seizoen uit te zoeken. Zijn keuze viel op een Toyota Avensis. ‘Ik ben de jongste niet meer en ga daarom volgend seizoen liever voor een familieauto dan voor een sportieve auto’, zei de aanvaller.
 
Bovendien kreeg een supporter alvast de mogelijkheid om een proefrit te maken in de huidige auto van Tomasson, een RAV4, met de Deen zelf als bijrijder. ‘Dit is een leuk initiatief voor de supporters’, stelde Tomasson. ‘De nieuwe modellen van Toyota zien er leuk uit, dus ook voor de Feyenoorders is het mooi dat ze een nieuwe auto uit kunnen zoeken.’
 
Toyota is sinds 1 juli 2008 de autosponsor van Feyenoord. De overeenkomst is aangegaan voor de periode van drie jaar. Wezenlijk onderdeel van dit contract is de voorwaarde dat elk jaar nieuwe auto’s geleverd worden, zodat supporters en autoliefhebbers de mogelijkheid krijgen in de pas één jaar oude occasions van de Feyenoorders te rijden.
 
Supporters die een auto van een Feyenoorder willen kopen, kunnen vanaf deze week terecht op www.feyenoord.nl/toyota