Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

JOHN METGOD NEEMT ZONDAG AFSCHEID VAN FEYENOORD

John Metgod neemt zondag voorafgaand aan de wedstrijd tegen PSV op het veld van De Kuip afscheid van Feyenoord. De voormalige speler, hoofd jeugdopleiding, assistent-trainer en scout van de club vertrok in november van vorig jaar naar Engeland, waar hij assistent-trainer werd van Portsmouth. Zijn avontuur in Engeland is inmiddels ten einde, maar Feyenoord wil na twintig dienstjaren alsnog graag op gepaste wijze afscheid nemen van Metgod.
Metgod kwam tussen 1988 en 1994 in zo’n 200 officiële duels uit voor Feyenoord, waarvan een groot deel als aanvoerder. Met Feyenoord won hij twee KNVB-bekers en een landstitel. De verdediger werd na zijn actieve carrière eerst hoofd van de jeugdopleiding op Varkenoord en trad in 1997 als assistent toe tot de trainersstaf van het eerste, een functie die hij met uitzondering van het seizoen 2004-2005, tot afgelopen zomer zou vervullen. Sindsdien was hij voor Feyenoord werkzaam als scout.

Feyenoord tegen PSV wordt zondag om 12:30 uur gespeeld in De Kuip. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor deze wedstrijd voor diverse vakken. Voor deze wedstrijd geldt een seizoen- of clubkaartverplichting. Prijzen vanaf € 29,50.