Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

TOMASSON NADER ONDERZOCHT

Jon Dahl Tomasson zal de komende dagen nader onderzocht worden om de ernst vast te stellen van de blessure die hem afgelopen zondag tijdens de wedstrijd tegen PSV deed uitvallen. De Deen moest aan het begin van de tweede helft tegen de Eindhovenaren naar de kant met hamstringklachten.
Kevin Hofland en Henk Timmer moesten zich tegen PSV in de rust eveneens laten vervangen. Hofland ondervond nog teveel hinder van de nekblessure die hij een week eerder in het uitduel met NAC Breda opliep. De verdediger had hier maandagochtend nog steeds last van en de komende dagen zal moeten blijken hoe dit zich ontwikkelt.



Timmer kwam in de eerste helft hard in botsing met PSV-er Danko Lazovic en kon vanwege last aan zijn hoofd de wedstrijd na de rust niet vervolgen. Maandag-ochtend ondervond de doelman hier al een stuk minder hinder van. Timmer brak door de botsing ook een stukje van zijn tand af en scheurde zijn lip. Dinsdag ondergaat de doelman enkele testen om te beoordelen of hij woensdag de training kan hervatten.