Fanshop
Fanshop

TIMMER OP DE WEG TERUG

Feyenoord heeft woensdagmiddag op een zonnig Varkenoord een ontspannen groepstraining afgewerkt. Leon Vlemmings stond met negentien spelers op het veld, waaronder de doelmannen Rob van Dijk en Darley. Henk Timmer werkte eerder op de dag al een keeperstraining af onder leiding van keeperstrainer Patrick Lodewijks. De doelman viel afgelopen zondag in de wedstrijd tegen PSV geblesseerd uit en lijkt op tijd fit voor het duel met AZ van komende zondag.
Tim de Cler liet zich nog niet zien op het trainingsveld. De verdediger is herstellende van een knieblessure en zal donderdagochtend weer aansluiten bij de groep. Wanneer Kevin Hofland de groepstraining zal hervatten, is nog onbekend. De verdediger boekt vooruitgang in het herstel van zijn nekklachten, maar volgt vooralsnog een individueel programma. Of Hofland komende zondag mee kan spelen in het duel met AZ is nog niet duidelijk.

Onder toeziend oog van enkele tientallen belangstellenden liet Vlemmings zijn spelers onder meer een positiespel doen. Tijdens de afsluitende partij kwam het winnende doelpunt van de voet van Kelvin Leerdam.