Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

HOFLAND NIET INZETBAAR TEGEN AZ

Kevin Hofland is niet op tijd fit voor de wedstrijd van zondag tegen AZ. De verdediger kampt met nekklachten. Hofland raakte twee weken geleden geblesseerd in de wedstrijd tegen NAC Breda. Vorige week leek hij voor aanvang van de wedstrijd tegen PSV volledig hersteld, maar gedurende het duel kreeg hij opnieuw last en moest hij zich laten vervangen. Hofland volgde sindsdien een individueel programma.
Henk Timmer is definitief fit voor de wedstrijd tegen AZ. De doelman kampte met knieklachten, maar is volledig hersteld. Trainer Leon Vlemmings kan niet beschikken over de geschorste Giovanni van Bronckhorst en de geblesseerden Ron Vlaar, Jonathan de Guzman, Tim Vincken, Tim de Cler, Denny Landzaat en Jon Dahl Tomasson.



Landzaat zit in de laatste fase van zijn hersteltraject en zal maandag een uur in actie komen in de wedstrijd van Jong Feyenoord tegen Jong Heerenveen. De Cler trainde vrijdag voor het eerst weer volledig met de groep mee, maar moet het duel van de beloften op maandag nog laten schieten. Voor zowel De Cler als Tomasson is het streven om voor de uitwedstrijd tegen FC Volendam op 5 april weer beschikbaar te zijn.



Andwélé Slory trainde vrijdag alweer volledig mee, nadat hij donderdag nog voortijdig de oefensessie. Hij is gewoon inzetbaar voor de wedstrijd tegen de koploper.