Fanshop
Fanshop

DE CLER MAAKT DONDERDAGMIDDAG RENTREE

Tim de Cler zal donderdagmiddag wanneer Jong Feyenoord het in België opneemt tegen Jong RC Genk zijn rentree maken op wedstrijdniveau. De vleugelverdediger heeft inmiddels een volle week met de groep meegetraind en is na enkele weken aan de kant te hebben gestaan vanwege een knieblessure klaar voor de volgende stap in zijn herstelprogramma.
Naast De Cler zullen onder meer ook Serginho Greene, Dwight Tiendalli en Andwélé Slory meespelen in het oefenduel met het beloftenelftal van de Belgische eersteklasser. Om deze reden ontbraken zij donderdagochtend op het trainingsveld, waar Feyenoord mede ook vanwege de afwezigheid van enkele internationals met een beperkt aantal spelers een groepstraining afwerkte.

In de stromende regen liet Leon Vlemmings zijn spelers op Varkenoord enkele pittige partijtjes afwerken, waaraan hijzelf en zijn assistenten Patrick Lodewijks en John Lammers ook deelnamen. Het was de laatste groepstraining van deze week. De eerstvolgende oefensessie staat voor aanstaande maandag op het programma.