Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

FC VOLENDAM WAARSCHIJNLIJK TE VROEG VOOR TOMASSON

Jon Dahl Tomasson zal zo goed als zeker niet inzetbaar zijn als Feyenoord het komende zondag in een uitwedstrijd opneemt tegen FC Volendam. De Deense aanvaller viel enkele weken geleden met een hamstringblessure uit in het duel met PSV en werkt sindsdien individueel aan zijn herstel. Tomasson maakt stappen in zijn herstelproces, maar het duel met FC Volendam lijkt te vroeg te komen. De verwachting van Feyenoords medische staf is dat de Deen wel op tijd hersteld is voor de wedstrijd tegen Heracles Almelo van zondag 12 april.


Denny Landzaat en Tim de Cler zijn zondag tegen de hekkensluiter van de eredivisie wel inzetbaar. Het tweetal maakte onlangs hun rentree in een wedstrijd van Jong Feyenoord en traint inmiddels alweer enige tijd voluit mee met de selectie van trainer Leon Vlemmings.



Landzaat kwam vanwege aanhoudende hamstringklachten dit seizoen in eredivisieverband vooralsnog alleen in actie tijdens de seizoensopening uit tegen Heracles Almelo. De Cler speelde vanwege een knieblessure zijn laatste wedstrijd op 24 januari jongstleden tegen Willem II.



De selectie van Vlemmings trainde woensdagochtend op een zonnig Varkenoord samen met Jong Feyenoord en speelde afsluitend een partij elf tegen elf. Onder de aanwezige spelers ook Norichio Nieveld, die terugkeerde op het trainingsveld na afgelopen weekend met het Nederlands Beloftenelftal te hebben gewonnen van NEC.