Fanshop
Fanshop

MEIDEN SOCCERCAMP NAAR ZEELAND EN ALPHEN AAN DE RIJN

Oud-Feyenoorder en –international Ben Wijnstekers komt in de meivakantie naar Zeeland om jonge voetballiefhebbers een echte professionele voetbaltraining te laten ervaren. Op het complex van Zeelandia Middelburg zal hij twee keer twee dagen lang samen met zijn assistenten een SoccerCamp organiseren en de deelnemers fijne kneepjes van het voetbal bijbrengen. Het SoccerCamp wordt gehouden op 1 en 2 mei.
In de zomervakantie komt Feyenoord met een Meiden SoccerCamp naar ARC Alphen a/d Rijn. Hier zal op 18 en 19 augustus een uniek SoccerCamp georganiseerd worden alleen bestemd voor meisjes van 6 tot en met 16 jaar. Zij krijgen gedurende de twee dagen trainingen waarbij de oefeningen zich richten op de sleutelelementen van het voetbal, maar met de nadruk op plezier.



Er wordt getraind op de echte ‘Feyenoord-manier’ met Feyenoord-trainingsmiddelen. Wijnstekers traint de deelnemers samen met zijn (vrouwelijke) assistenten volgens de nieuwste inzichten en technieken. Het Feyenoord SoccerCamp team zorgt er niet alleen voor dat de kinderen beter worden, maar ook dat zij het voetballen nog leuker gaan vinden.



Overigens hoeven de jongens die deel willen nemen aan een SoccerCamp zich geen zorgen te maken. Deze zomer zijn er zes SoccerCamps waar zij zichzelf voor kunnen inschrijven.

Kijk op www.feyenoordontour.nl voor het volledige programma.