Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

TOMASSON REIST SELECTIE ACHTERNA NAAR MÜNCHEN

Jon Dahl Tomasson is dinsdagmiddag de selectie en begeleidingsstaf van het eerste elftal achterna gereisd naar München, waar zij dinsdagavond de kwartfinale in de Champions League tussen Bayern München en FC Barcelona bij zullen wonen. De Deense aanvaller vertrok later dan zijn ploeggenoten vanuit Rotterdam, omdat hij dinsdagochtend eerst nog op Varkenoord een training met het beloftenelftal afwerkte.


Het elftal van trainer Leon Vlemmings zal na de wedstrijd tussen Bayern en Barcelona overnachten in de Beierse stad, waarna het woensdag in de loop van de dag terugkeert in Rotterdam. Die dag staat er om 16:00 uur op Varkenoord een groepstraining op het programma, waar ook Tomasson aan deel zal nemen. De Deen werkte tweede paasdag nog een intensieve training af met Kevin Hofland en Tim Vincken.



Kermit Erasmus trainde dinsdagochtend probleemloos mee met het beloftenelftal van trainer Alex Pastoor. De Zuid-Akrikaan hervatte vorige week de groepstraining na enige tijd aan de kant te hebben gestaan met knieklachten. Inmiddels is Erasmus weer volledig hersteld.