Fanshop
Fanshop

NIEUWE FEYENOORD MAGAZINE VERSCHENEN

Het nieuwe Feyenoord Magazine zal een dezer dagen op de mat vallen bij de supporters die zich hebben aangesloten bij Het Legioen. In het vierde nummer van het jaar staat onder meer een groot dubbelinterview met Luigi Bruins en Andwelé Slory. Aan de hand van de vier seizoenen dat ze nu samen spelen – waarvan twee jaar bij Feyenoord – bespreken de twee de pieken en dalen die ze hebben meegemaakt.
Verder in het april-nummer: het interview van de maand met Jean-Paul van Gastel, een bezoek aan de fanclubavond van Theo Lucius, een reportage over de Feyenoord Fetteh Academy in Ghana, een interview met oud-Feyenoorder Peter van Vossen en een bezoek aan Jørgen Kristensen in Denemarken. Natuurlijk ontbreken vaste rubrieken als Varia, Foto en zijn verhaal, Robs Reconstructie en de columns van Jan Boskamp en Vincent Bijlo niet.

Feyenoord Magazine maakt onderdeel uit van de campagne ‘Het Legioen’, die supporters de mogelijkheid geeft om zich officieel aan de club te verbinden. Elke supporter die zich aanmeldt krijgt niet alleen elf keer per jaar Feyenoord Magazine thuis gestuurd, maar ook diverse voordelen en stemrecht.

Klik hier voor een preview van het magazine.