Fanshop
Fanshop

LICHTE LIESBLESSURE VOOR VINCKEN

Tim Vincken heeft te kampen met een lichte liesblessure. De vleugelaanvaller kreeg afgelopen zaterdagochtend tijdens de afsluitende groepstraining voorafgaand aan het duel met ADO Den Haag last van zijn lies en moet enkele dagen rust houden. De verwachting van Feyenoords medische staf is dat Vincken op korte termijn weer volledig inzetbaar is. De wedstrijd van komende zondag tegen FC Utrecht komt nog te vroeg voor de vleugelaanvaller.
Michal Janota bleef tijdens het duel van maandagavond tussen Jong Feyenoord en Jong PSV, dat de Rotterdammers op Varkenoord met 3-0 wonnen, uit voorzorg aan de kant met eveneens lichte liesklachten. De Poolse middenvelder traint wel gewoon mee met het beloftenelftal van trainer Alex Pastoor.

Henk Timmer moest net als Vincken de wedstrijd tegen ADO aan zich voorbij laten gaan, maar is inmiddels weer volledig fit. De doelman bleef in de week voorafgaand aan het duel met de Hagenaars uit voorzorg aan de kant vanwege een lichte rugblessure en werd hiernaast tegen het einde van vorige week ziek. Timmer heeft van beide ongemakken geen last meer en stond maandagochtend alweer op het trainingsveld.