Fanshop
Fanshop

SLORY EN HOFLAND NIET TEGEN FC UTRECHT

Kevin Hofland en Andwelé Slory zijn zondag niet inzetbaar in de wedstrijd tegen FC Utrecht. Hofland is hersteld van de nekkwetsuur die hem een aantal weken aan de kant hield, maar heeft deze week op de training een schop op zijn voet gehad. Hij heeft hier nog te veel last om zondag in actie te kunnen komen. Slory heeft deze week op de training een knieblessure opgelopen. Het is nog niet duidelijk hoe lang de aanvaller uit de roulatie is.
Karim El Ahmadi keert zondag mogelijk terug bij de wedstrijdselectie. De middenvelder miste de afgelopen vier competitiewedstrijden wegens een enkelblessure. El Ahmadi kampt volgens trainer Leon Vlemmings nog met ‘kleine fysieke ongemakken’. Het is nog niet duidelijk of hij zondag aan kan sluiten bij de groep. De Marokkaan zal in het gunstigste geval op de bank beginnen.

Vlemmings kan zondag in ieder geval niet beschikken over de geblesseerden Tim Vincken (lies), Jonathan De Guzman (knie) en Ron Vlaar (knie). Henk Timmer keert tegen FC Utrecht terug onder de lat, nadat hij de afgelopen wedstrijd tegen ADO Den Haag wegens ziekte aan zich voorbij moest laten gaan. Giovanni van Bronckhorst keert terug van een schorsing.