Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

TOMASSON HERVAT GROEPSTRAINING

Jon Dahl Tomasson heeft woensdagochtend de groepstraining hervat. De aanvaller trainde op Varkenoord volledig mee met de selectie van Leon Vlemmings en hoopt inzetbaar te zijn wanneer Feyenoord het komende zaterdag in de play-offs opneemt tegen NAC Breda. ‘Het zou mooi zijn als ik daar bij kan zijn’, zei de Deen na afloop. ‘Maar ik voel mijn enkel nog wel natuurlijk en moet eerst maar eens morgen de reactie afwachten.’


Tomasson raakte enkele weken geleden in de uitwedstrijd tegen FC Utrecht geblesseerd aan zijn enkel, nadat hij na een kopduel ongelukkig terecht kwam. Sindsdien werkte hij individueel aan zijn herstel. De Deen moest het duel van afgelopen zondag met Roda JC aan zich voorbij laten gaan.



Naast Tomasson sloot ook Tim Vincken weer aan bij de selectie van Vlemmings. De vleugelspeler hervatte afgelopen maandag bij Jong Feyenoord de groepstraining en is inmiddels hersteld van de lichte liesblessure die hij tijdens de afsluitende training voorafgaand aan de wedstrijd tegen ADO Den Haag opliep. Vincken trainde woensdagochtend volledig en zonder belemmeringen mee met de groep.