Fanshop
Fanshop

SEIZOENKAARTHOUDERS GRATIS NAAR EVENTUELE BESLISSINGSWEDSTRIJD

Mocht Feyenoord er aanstaande donderdag tegen NAC Breda in slagen om via een overwinning een derde en beslissende wedstrijd af te dwingen, dan zal deze wedstrijd gratis te bezoeken zijn voor seizoenkaarthouders. Dit geldt ook voor de zogenoemde 11-wedstrijdkaarthouders. Een eventuele derde wedstrijd wordt gespeeld op zondag 24 mei en begint om 14.30 uur.
Clubkaarthouders die voor de wedstrijd van aanstaande donderdag een kaart hebben gekocht kunnen een eventuele derde wedstrijd eveneens gratis bezoeken, mits de capaciteit dit toestaat. Indien Feyenoord donderdag wint van NAC Breda kunnen deze clubkaarthouders vrijdag en zaterdag terecht bij de loketten van Feyenoord Klantenservice. Zij kunnen dan op vertoon van hun clubkaart en één aangekochte dagkaart van de wedstrijd op donderdag, één gratis kaart voor de wedstrijd van zondag afhalen.  
 
Een tweede kaart kan eventueel worden bijgekocht. Deze wordt niet gratis verstrekt, ook niet als men voor de eerste wedstrijd twee kaarten had gekocht. Toewijzing van vak van de gratis kaart geschiedt door Feyenoord. Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. Seizoenkaarthouders die twee kaarten voor de wedstrijd van donderdag hebben gekocht, kunnen geen gratis kaart afhalen. Zij hebben immers toegang met hun seizoenkaart.  
 
Het bovengenoemde aanbod geldt tevens voor supporters van NAC Breda die donderdag de wedstrijd bezoeken. Ook zij kunnen via de eigen club gratis een kaart (excl. vervoerskosten) voor een eventuele derde wedstrijd bestellen. Voor de zakelijke seizoenkaarthouders(Business Seats, Vak KK, Shipping Club en Luxe tribune vak A) gelden speciale tarieven.  
 
Meer inhoudelijke informatie volgt zodra definitief duidelijk is of de derde wedstrijd wordt gespeeld.