Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

NIEUWE FEYENOORD MAGAZINE VERSCHENEN

Het nieuwe Feyenoord Magazine zal een dezer dagen op de mat vallen bij de supporters die zich hebben aangesloten bij Het Legioen. In het vijfde nummer van het jaar staat onder meer een groot interview met Roy Makaay. De spits bespreekt aan de hand van vijf bijzondere doelpunten uit zijn carrière zijn hoogte- en dieptepunten en het afgelopen seizoen. Verder in het clubmagazine een bezoek aan oud-Feyenoorder Julio Cruz, die tien jaar na het kampioenschap met Feyenoord exclusief voor Feyenoord Magazine in Milaan zijn carrière overziet en dubt over zijn toekomst.
Verder in het mei-nummer: het interview van de maand met Michael Mols, het afscheid van Henk Timmer, een bezoek aan Glenn Loovens in Glasgow en een reportage over de curieuze nacompetitie van 1959/1960. Natuurlijk ontbreken vaste rubrieken als Varia, Foto en zijn verhaal, Robs Reconstructie en de columns van Jan Boskamp en Vincent Bijlo niet.

Feyenoord Magazine maakt onderdeel uit van de campagne ‘Het Legioen’, die supporters de mogelijkheid geeft om zich officieel aan de club te verbinden. Elke supporter die zich aanmeldt krijgt niet alleen elf keer per jaar Feyenoord Magazine thuis gestuurd, maar ook diverse voordelen en stemrecht.

Klik hier voor een preview van het magazine.