Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

LAATSTE WERKDAG VERZORGER GERARD MEIJER ZIT EROP

Gerard Meijer is na vandaag officieel niet langer de verzorger van Feyenoord. Want nadat hij de afgelopen stille dagen vooral benutte om zijn opvolger Fred Zwang in te werken, pakte het mateloos populaire clubicoon woensdagmiddag voor de allerlaatste keer zijn spullen in. Pas na de zomervakantie keert hij weer terug in de Kuip, maar dan in zijn nieuwe functie als ambassadeur. ‘Het boek is voorlopig dicht’, verzuchtte Meijer voordat hij om een uur of drie ’s middags De Kuip verliet.
Na een geweldig eerbetoon van de supporters, een prachtig officieel afscheid van de club en een intiem feest met spelers en begeleidingsstaf nam Meijer op een grijze woensdagmiddag écht afscheid van zijn vaste werkplek in De Kuip. Met een lach en een traan, zoals dat bij hem past. Terugkijken hoeft niet meer, dat heeft hij tegen zijn gewoonte in de laatste weken al genoeg gedaan in de kranten en op tv.



‘Ik ga nu lekker op vakantie en me voorbereiden op mijn taak als ambassadeur’, sprak Meijer voordat hij het stadion verliet. ‘Eén ding moet me nog wel van het hart. Ik ben eenieder die meegewerkt heeft om mijn afscheid tot een succes te brengen enorm dankbaar. De directie, het overige personeel van de club, de technische en medische staf, de spelers én de supporters, diegenen die verantwoordelijk zijn voor de ‘Gerard Meijertribune’ en het eventuele ‘Gerard Meijerplein’, Trust voor de fantastische vlucht met de helikopter en iedereen die ik vergeet… Hartstikke bedankt!’