Fanshop
Fanshop

OP ZOEK NAAR FOTO’S MET COEN MOULIJN

Iedere Feyenoord-supporter die ooit met Coen Moulijn op de foto is gegaan, maakt nu kans op een plekje in de officiële biografie van de legendarische linksbuiten. De makers van het vuistdikke boek ‘Coen Moulijn’ zijn op zoek naar foto’s van fans die zich ooit met Moulijn hebben laten vereeuwigen. Een deel daarvan zal worden gebruikt in het kleurrijke boek over het leven van de Feyenoorder, dat in het najaar verschijnt. Zowel recente foto’s als oud-materiaal is van harte welkom.
Coen Moulijn is de populairste Feyenoorder aller tijden. Hij moet in de loop der jaren met ontelbaar veel bewonderaars op de foto zijn gegaan. Om te illustreren hoe dicht de ster bij het volk stond en staat, worden alle Feyenoord-supporters opgeroepen hun foto met Coen digitaal in te sturen. Dat kan naar info@debuitenspelers.nl, graag onder vermelding van de naam van de geportretteerde, het jaartal en de locatie. Uit de inzendingen zal een selectie worden gemaakt voor in het boek.

Het boek over Coen Moulijn komt in het najaar van 2009 uit en wordt geschreven door onder anderen Hugo Borst, Wilfried de Jong, Peter Ouwerkerk, Rob Vente, Matty Verkamman, Chris van Nijnatten, Cees van Cuilenborg en Michel van Egmond.. De biografie van de legendarische linksbuiten wordt uitgegeven door uitgeverij De Buitenspelers, dat eerder ook het alom bejubelde officiële jubileumboek ‘100 Jaar Feyenoord’ uitgaf.

De biografie verschijnt in twee versies. De reguliere versie voor de boekhandel kost 59 euro. Ook is een luxe versie van exact 1937 (het geboortejaar van Moulijn) exemplaren beschikbaar, alleen te bestellen via www.debuitenspelers.nl. Die versie kost 99 euro en wordt in een fraaie cassette geschoven, is op de naam van de koper gekalligrafeerd en wordt door Coen Moulijn van zijn handgeschreven handtekening voorzien.