Fanshop
Fanshop

FEYENOORD OPENT EREDIVISIE THUIS TEGEN NEC

Feyenoord opent het nieuwe eredivisieseizoen op zondag 2 augustus met een thuiswedstrijd tegen NEC, de vorige club van Feyenoords trainer Mario Been. De Rotterdammers nemen het een week later tijdens de tweede speelronde van het seizoen 2009/2010 in Arnhem op tegen Vitesse, terwijl weer een week later eveneens op zondag een bezoek aan Heracles Almelo op het programma staat.
Feyenoord en Ajax ontmoeten elkaar voor het eerst tijdens de twaalfde speelronde op zondag 1 november. De Rotterdammers zijn die dag te gast van de ploeg van trainer Martin Jol. Tijdens de twintigste speelronde zijn op zondag 31 januari de rollen omgedraaid. PSV komt op zondag 20 september al naar De Kuip, terwijl Feyenoord zondag 11 april afreist naar Eindhoven om het op te nemen tegen de ploeg van Fred Rutten.

De duels met AZ worden gespeeld op zondag 8 november en 7 februari, waarbij de eerste ontmoeting in Alkmaar plaats zal vinden. De stadsderby met Sparta Rotterdam wordt gespeeld op zondag 18 oktober (Het Kasteel) en woensdag 14 april (De Kuip). Feyenoord sluit de competitie op zondag 2 mei af met een thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen.

Klik hier voor het volledige wedstrijdschema van de KNVB