Fanshop
Fanshop

VOORBEREIDINGEN EERSTE TRAINING GESTART

De voorbereidingen op de eerste training van het seizoen 2009/2010 zijn donderdagochtend in alle vroegte gestart. Er werd een begin gemaakt met de opbouw van de noodtribunes rondom het trainingveld naast De Kuip, waar Feyenoord onder leiding van de nieuwe trainer Mario Been aanstaande zondag traditiegetrouw zowel een ochtend- als een middagtraining af zal werken. De ochtendtraining vangt aan om 11:00 uur en wordt door de selectie afgewerkt in het nieuwe thuistenue. De middagsessie begint om 15:00 uur. De selectie zal hierbij voor de eerste maal het nieuwe uittenue tonen. Uiteraard is het bezoek aan de eerste training gratis. De eerste training van vorig seizoen werd door ongeveer 14.000 supporters bezocht.
Rond het trainingsveld zullen verschillende stands te vinden zijn, daarnaast zijn er activiteiten. Zo kunnen supporters onder meer terecht voor informatie over seizoenkaarten, Het Legioen, Juniorclub en de FSV. Het bekende fietsspel van het programma Holland Sport zal te spelen zijn voor jong en oud.Feyenoord roept alle supporters die de eerste training willen bezoeken op om met het openbaar vervoer te komen. Supporters die toch met de auto komen, kunnen parkeren op P5 en P6. P3 en P4 zijn niet toegankelijk voor publiek. Op het gedeelte van P5 tussen de winkels en de woonhuizen (P5 a/b) geldt betaald parkeren. Op het gedeelte van P5 dat hierbuiten ligt (P5 c) en op P6 kunnen supporters gratis
parkeren.Het voorhanden en/of in bezit hebben van vuurwerk en/of fakkels is niet toegestaan. Op en rondom het terrein geldt een algeheel alcoholverbod, met uitzondering van de aangegeven gebieden.