Fanshop
Fanshop

VOORVERKOOP FEYENOORD – SAMPDORIA START DINSDAG 30 JUNI

De voorverkoop voor de traditionele openingswedstrijd voorafgaand aan het seizoen 2009/2010 tussen Feyenoord en Sampdoria start dinsdag 30 juni. Op zondag 26 juli om 14.30 uur nemen de Rotterdammers het in De Kuip op tegen de club uit de Italiaanse havenstad Genua. In tegenstelling tot eerdere berichtgeving geldt voor deze wedstrijd geen speciale korting voor seizoenkaarthouders. In plaats daarvan rekent Feyenoord voor alle kaarten op alle vakken een vaste prijs van € 10,00. Op deze manier geeft het nog niet verzonden zijn van de nieuwe seizoenkaarten geen problemen en kan iedere Feyenoord-supporter eenvoudig aan een toegangskaart komen.

Met uitzondering van de vakken KK en VV zullen in eerste instantie geen kaarten voor vakken op de tweede ring verkocht worden. Kaarten voor Feyenoord – Sampdoria zijn verkrijgbaar bij de loketten van Feyenoord Klantenservice, bij de verkooppunten van Ticketbox en kunnen online worden besteld via www.feyenoord.nl/thuiswedstrijden.

Sampdoria eindigde het afgelopen seizoen als 13de in de Serie A, misschien wel de zwaarste competitie ter wereld, en versloeg kampioen Internazionale in de halve finale van de Coppa Italia. De ‘blucerchiati’ hebben dan ook heel wat attractieve spelers op de loonlijst staan zoals bijvoorbeeld Antonio Cassano, Angelo Palombo, Mirko Pieri en Angelo Pazzini.

In het verleden stonden spelers als oud-Feyenoorder Ruud Gullit, Gianluca Vialli, Roberto Mancini, Atillio Lombardo, Juan Sebastián Veron en Clarence Seedorf onder contract bij ‘Samp’. De club kende zijn hoogtijdagen begin jaren ‘90: in 1990 werd de Europa Cup II veroverd, in 1991 het landskampioenschap en een jaar later strandde ‘Samp’ pas in de finale van de Champions League.