Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

BEEN VERWELKOMT NIEUWE GEZICHTEN BIJ TRAINING

Terwijl dinsdagochtend de vrachtwagens bij De Kuip af en aan reden om de aarde van het trainingsveld naast het stadion af te voeren, werkte even verderop op een zonnig Varkenoord Mario Been met zijn selectie een groepstraining af. Ten opzichte van de eerste training van afgelopen zondag waren er enkele nieuwe gezichten te zien. Michal Janota sloot zich maandag reeds aan bij de spelersgroep, terwijl Kevin Wattamaleo en Mitchell Schet dinsdag voor het eerst op het trainingsveld stonden.


Jon Dahl Tomasson zal de volgende speler zijn die zich bij de selectie zal voegen. De aanvoerder van de Deense nationale ploeg zal later deze week terugkeren in De Kuip, waar hem een hereniging staat te wachten met Been. In zijn eerste periode bij Feyenoord werkte Tomasson reeds samen met Been, met het winnen van de UEFA Cup in 2002 als absolute hoogtepunt. De nieuwe hoofdcoach van Feyenoord was destijds assistent-trainer in Rotterdam.



Na diverse oefenvromen sloot Been de oefensessie af met een grote partij, waarin zijn spelers een gretige indruk maakten. De van NEC overgekomen Dani Fernández verdiende in de slotfase een strafschop, nadat hij na goed naar binnen te zijn gesneden naar de grond werd gewerkt. Dit alles werd met een glimlach gadegeslagen door Feyenoords algemeen directeur Eric Gudde, die net als enkele tientallen supporters toeschouwer was op Varkenoord.