Fanshop
Fanshop

BN’ERS IN VOORWEDSTRIJD BARENDRECHT - FEYENOORD

Een sterrenteam bestaande uit bekende Nederlanders, zal het aanstaande zaterdag voorafgaand van de oefenwedstrijd tussen BVV Barendrecht en Feyenoord opnemen tegen een elftal werknemers van Trust. Deze voorwedstrijd staat in het teken van de Sunday Foundation. Deze stichting werd opgericht door Sander de Kramer en Hugo Borst en biedt hulp aan ‘vergeten plekken op aarde’. Een voorbeeld daarvan is Siërra Leone, het armste land ter wereld.

Het aantreden van de BN’ers werd mogelijk gemaakt door een veiling, waarvan de opbrengst voor de Sunday Foundation bestemd was. Trust bood het hoogste bedrag om tegen het prominententeam te mogen voetballen.

Op de voorlopige spelerslijst van het Sterrenteam prijken ondermeer de namen van Peter Houtman, Hugo Borst, Don Diego Poeder, Ronald Molendijk, Arjan Erkel, Sascha Visser en Geert den Ouden. Deze spelers zullen zich inzetten om hun gelegenheidsformatie aan de overwinning te helpen.

De wedstrijd van de BN’ers start om 13.45 uur op het hoofdveld van Sportpark de Bongerd en zal een speeltijd bedragen van twee keer dertig minuten. Aansluitend start om 16.00 uur het duel tussen Barendrecht en Feyenoord. Kaarten voor dit duel zijn deze week nog verkrijgbaar via een aantal verkooppunten in de regio. Ook zullen er entreetickets voor de wedstrijd vanaf 13:00 uur aan de kassa worden verkocht. Voor de exacte informatie over de kaartverkoop kunt u terecht op www.bvvbarendrecht.nl.