Fanshop
Fanshop

ONTSPANNEN VOORBEREIDING OP DUEL MET WRW

Feyenoord heeft zich dinsdagmiddag met een ontspannen training voorbereid op de oefenwedstrijd van dinsdagavond tegen amateurclub WRW. Op een zeer warm en zonnig Varkenoord koos Mario Been ervoor zijn selectie een korte oefensessie af te laten werken, waarin de hoofdmoot bestond uit een positiespel en het trainen van verschillende dode spelsituaties.


De doelmannen Darley en Rob van Dijk werden apart onder handen genomen door keeperstrainer Patrick Lodewijks. Aan de andere kant van het trainingsveld namen veertien spelers deel aan de groepstraining. Jonathan De Guzman, die herstellende is van een knieblessure, werd op een apart veld fors onder handen genomen door conditie- en hersteltrainer Toine van de Goolberg.Ook André Bahia en Tim Vincken trainden individueel, terwijl Ron Vlaar na afloop van de groepstraining nog apart aan de slag ging met Van de Goolberg.

De selectie schuift na de training aan in De Kuip voor een sportmaaltijd, voordat naar Brielle wordt vertrokken. Om 19:30 uur is de aftrap van de wedstrijd tegen WRW.