Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

VOORLOPIGE SELECTIEFOTO GEMAAKT

De Feyenoord-selectie is vrijdag na de lunch op het veld van De Kuip in het thuistenue op de foto gegaan. De spelers plus de technische en medische staf werden zowel gezamenlijk als individueel vastgelegd. De selectiefoto werd op twee verschillende manieren gemaakt. Bij de eerste werden twee auto’s van sponsor Toyota naast de selectie geplaatst. Daarna werd een foto van enkel de selectie gemaakt.
Het definitieve resultaat zal onder meer te zien zijn in de officiële presentatiegids van Feyenoord, die traditiegetrouw in het Open Dag tasje te vinden zal zijn. Het tasje is te koop tijdens de Open Dag op woensdag 22 juli.



Nadat de selectiefoto’s waren genomen, gingen alle spelers en stafleden ook individueel op de foto. In totaal werden er van 25 spelers portretten gemaakt. Voor de spelers was het maken van de foto’s de laatste activiteit van de dag. Zaterdagochtend melden zij zich weer op de club voor een training op Varkenoord, waarna ’s middags om 16:00 uur de oefenwedstrijd tegen BVV Barendrecht wordt gespeeld.