Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

DE GUZMAN KEERT TERUG BIJ GROEPSTRAINING

Jonathan De Guzman heeft maandag tijdens de eerste oefensessie van Feyenoord tijdens het trainingskamp in Tegelen de groepstraining bijna volledig hervat. De middenvelder was maandenlang uit de roulatie met een knieblessure. Hij onderging in januari van dit jaar een operatie en revalideerde daarna drie maanden in zijn geboorteland Canada. De Guzman liet zich in mei voor het eerst weer in Rotterdam op het veld zien. Sindsdien werkte hij vooral individueel aan zijn herstel.
Doelman Kamil Contofalsky werkte maandag zijn eerste training bij Feyenoord af. De Slowaak mag zich deze week in Limburg tijdens een stage bewijzen. Sekou Cissé, die zondag voor het eerst in De Kuip werd begroet door Mario Been, kwam maandag nog niet in actie. De overige 25 spelers werden aan een pittige oefensessie van ruim anderhalf uur onderworpen door Been. Hierin was vooral veel ruimte voor positie- en partijspelen.



Dinsdag staan er twee trainingen op het programma voor de selectie. Woensdag wordt de eerste oefenwedstrijd in Limburg gespeeld. BSV Limburgia is dan de tegenstander.







Bron foto's: Sportclub Irene