Fanshop
Fanshop

CISSÉ AANDACHTIG TOESCHOUWER OCHTENDTRAINING

Sekou Cissé was dinsdagochtend in Tegelen aandachtig toeschouwer tijdens de ochtendtraining van de selectie van Feyenoord. De Ivoriaanse aanvaller arriveerde tegen elf uur op het sportpark van SC Irene, op het moment dat zijn nieuwe ploeggenoten zich tijdens een loopoefening in het zweet werkten. Cissé werd aan de rand van het trainingsveld opgevangen door Mario Been, die enige tijd sprak met de aanvaller.


Onder toeziend oog van enkele tientallen supporters werd er ’s ochtends na het conditionele werk enkele pass- en trapoefeningen gedaan. Darley en de op proef zijnde doelman Kamil Contofalsky werden daarnaast door assistent-trainer Patrick Lodewijks onder handen genomen.

Been stond dinsdagochtend niet met alle spelers die mee zijn op het trainingskamp op het veld. Enkele Feyenoorders trainden individueel in het hotel op een paar honderd meter afstand van de voetbalvelden. Onder hen Rob van Dijk, Kevin Hofland en Ron Vlaar, die alle drie tijdens de middagtraining wel met de groep mee zullen trainen. Tijdens de tweede oefensessie van de dag zal Been zijn spelers onder meer een partij elf tegen elf laten spelen. In tegenstelling tot eerdere berichten zal de middagtraining niet om 14.00 uur, maar om 16.00 uur beginnen.