Fanshop
Fanshop

INTRODUCTIE MUNTENBETAALSYSTEEM IN DE KUIP

Stadion Feijenoord is van start gegaan met het doorvoeren van een aantal veranderingen die de kwaliteit en de service van het eten en het drinken in de Kuip flink moeten verbeteren in het nieuwe seizoen. De nieuwe cateraar Number 1 Snacks is bezig om nieuwe verkooppunten te realiseren en de oude verkooppunten van een flinke opknapbeurt te voorzien. Buiten de aankleding van deze punten is er na een zorgvuldige selectie gekozen voor nieuwe en kwalitatieve producten die aangeboden kunnen worden aan de supporters.
Om ervoor te zorgen dat alle supporters sneller en beter bediend kunnen worden, wordt er overgestapt naar een muntenbetaalsysteem. Zo kunnen er in kortere tijd meer mensen geholpen worden. Bezoekers kunnen voor, tijdens en na de wedstrijden munten kopen bij één van de vele automaten en bemande kassa’s rondom het stadion.Buiten een snellere afhandeling heeft de introductie van het muntensysteem nog een bijkomend voordeel: bezoekers kunnen bij de nieuwe muntenautomaten voortaan ook met PIN betalen. Hiervoor worden aan elke zijde van het stadion naast de contante machines ook een aantal PIN machines geplaatst.

De waarde van één hele munt is bepaald op € 2,50. Deze munten zijn in tweeën te breken (waardoor bijvoorbeeld prijzen van anderhalve munt mogelijk zijn) en zodoende blijven de prijzen nagenoeg hetzelfde als in het afgelopen seizoen. De introductie van de munten heeft voor bezoekers dus geen consequenties voor het algehele prijsniveau. De munten zullen gedurende het hele voetbalseizoen 2009/2010 geldig zijn bij alle Feyenoord-wedstrijden in de Kuip.

Tot en met de open dag van 22 juli is de verkoop bij alle buitenverkooppunten nog gewoon tegen contante betaling. Betaling met het nieuwe muntensysteem kan vanaf de oefenwedstrijd tegen Sampdoria op 26 juli. De eerste wedstrijden van het seizoen zijn er extra bemande kassa’s beschikbaar om iedereen te laten wennen aan het nieuwe betaalsysteem.Naast deze veranderingen worden momenteel in de binnen- en buitenring de grijze & blauwe muren beplakt met sfeervolle afbeeldingen die het voetbalgevoel in het stadion zullen versterken.